Met Algemene Muzikale Vorming (AMV) maken jonge kinderen alvast kennis met muziek. Ze spelen samen blokfluit, leren de basis van muziek en maken kennis met heel veel muziekinstrumenten. AMV is een korte muziekopleiding voor kinderen vanaf 7 jaar. De lessen worden op een speelse manier gegeven, passend bij de leeftijd van het kind. Ritme- en maatgevoel worden ontwikkeld, net als bewegingen, luisteroefeningen en improvisatie. De kinderen worden tijdens de opleiding één of meerdere keren betrokken bij een concert en kunnen zo het geleerde presenteren. Er is altijd een afsluitend concert waarbij de kinderen het diploma in ontvangst mogen nemen.

AMV start ieder jaar in september en in 2019 ook in februari. De lessen worden wekelijks gegeven (met uitzondering van schoolvakanties). De opleiding wordt vlak voor de zomervakantie afgerond. Voor de zomervakantie krijgen de kinderen de kans verschillende instrumenten te proberen. Mocht daarbij gekozen worden voor een instrument waar bij Wilhelmina les op wordt gegeven, dan is men van harte welkom om de muziekopleiding binnen de vereniging te gaan volgen.

Aanmelden voor AMV

Vanaf 7 februari 2019 start er weer een nieuwe AMV cursus onder leiding van onze AMV docent Rianne Damhuis. De lessen worden gegeven op donderdagmiddag tussen 16:00 uur en 17:30 uur. Opgave via het aanmeldformulier tot en met 1 februari. Meer info via leerlingscoördinator Floor Paauwe (06-49467219).

De kosten voor onze AMV-lessen zijn €135,00 voor 9 maanden. Dit bedrag is inclusief al het materiaal.

Hebt u de flyer ontvangen? Onze flyer geeft aan dat het nieuwe seizoen start op 9 februari. Deze datum klopt niet. De lessen zijn op donderdagmiddag en we starten op 7 februari.